be-MINE is een samenwerking tussen de Limburgse investeringsmaatschappij LRM, en de private ontwikkelaars Ciril en Van Roey Vastgoed.

LRM

LRM is als impact gedreven investeringsmaatschappij de katalysator voor de transitie van de Limburgse “maakeconomie” in de richting van een innovatieve en technologische economie. Met haar uniek verstrengeld aanbod van risicokapitaal en infrastructuur, draagt LRM bij tot de transitie van het economische DNA van Limburg. LRM bouwt mee aan kwalitatieve communities rond de Limburgse sectorclusters. De activiteiten van LRM dragen op die manier bij tot duurzame en inclusieve jobcreatie. LRM richt zich tot alle sectoren en bedrijven, van starter over groeiende KMO tot grote onderneming. De toegang tot LRM loopt via vijf domeinen: Technology & services, Health & Care, Sustainable Societies, Space & Experience, Smart Manufacturing.

Meer info: www.lrm.be

Ciril

Ciril is een toonaangevende en multidisciplinaire projectontwikkelaar. Het portfolio van deze Hasseltse firma bestaat voornamelijk uit projecten die een mix van wonen, werken en ontspanning bieden. Ciril is uitgegroeid tot specialist in publiek private samenwerkingsverbanden en zet de knowhow uit die projecten hoofdzakelijk in voor de uitwerking van binnenstedelijke vernieuwingsprojecten. Vandaag de dag is Ciril betrokken bij diverse stadsvernieuwingsprojecten over heel Vlaanderen. Ciril staat als dochtermaatschappij aan de basis van ieder ontwikkelingsproject van de Democo bouwgroep, die als aannemer optreedt. Ciril staat in voor de verwerving van de nodige bouwterreinen, het ontwikkelen van de bouwplannen met gerenommeerde architecten- en studiebureaus en zorgt voor de opvolging van het project vanaf de eerste dag van de uitvoering tot de overhandiging van de sleutels aan de kopers. Samen met haar uitgebreide team van specialisten bouwt Ciril aan een thuis voor haar kopers, in lijn met haar visie 'creating immotional moments'.

Meer info: www.ciril.be

Van Roey Vastgoed

Binnen de Groep Van Roey staat Van Roey Vastgoed voor de projectontwikkeling. Dit zowel via het ‘klassiek’ traject, als via het begrip ‘publieke-private Samenwerking’. Bij dit laatste gegeven heeft de Groep Van Roey in Vlaanderen een pioniersrol vervuld en is vandaag marktleider. De ambitie hierbij is een duidelijke toegevoegde waarde te creëren waarvan de latere gebruikers van het ontwikkelde goed ook werkelijk kunnen genieten. Het projectontwikkelingsproces loopt voor Van Roey Vastgoed tot en met de ingebruikname van het gerealiseerde project. Een optimaal resultaat kan hierbij alleen bereikt worden door een succesvolle samenwerking tussen alle betrokken partijen. Hierdoor wordt projectontwikkeling en beheer van vastgoed het werk van specialisten, mensen met ondernemingszin, die de markt kennen, risico's in een vroeg stadium kunnen inschatten en vertalen in een haalbaar project. Het begrip toegevoegde waarde dient hierbij in brede zin te worden geïnterpreteerd, waarbij ingehaakt wordt op een cultuur van ‘continuïteit door kwaliteit’, die al meer dan 275 jaar gedijt binnen ons bedrijf.

Meer info: www.groepvanroey.be

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief