Opening United Experts

Opening United Experts

14 sep 2017

Gisterenavond opende United Experts zijn nieuw hoofdkantoor op de site van be-MINE. Het bedrijf groepeert studie- en adviesbureaus die elk hun specialiteit hebben, vooral op het vlak van bouw, milieu, energie, bedrijfsontwikkeling en fiscaliteit. Ze hebben nu onderdak gevonden in het voormalig hoofdgebouw van de mijn.

United Experts heeft ondertussen 7 kantoren, goed verdeeld over Vlaanderen en Wallonië, waar zo’n 150 medewerkers actief zijn. Het voormalig hoofdkantoor was gevestigd in Heusden-Zolder en was te klein geworden.

"De Vlaamse overheid had al 888.000 euro geïnvesteerd in de restauratie van het prachtige gebouw dat behoort tot ons industrieel erfgoed. Ook de stad Beringen en de provincie Limburg droegen hun deel bij. Dankzij deze inspanningen bleef een historisch gebouw bewaard en krijgt het nu de kans tot een nieuw leven. United Experts neemt met deze verhuis de verantwoordelijkheid voor het behoud en het nuttige gebruik van het gebouw op zich. Het gebouw telt twee bouwlagen met een totale oppervlakte van 1.500 m². United Experts is fier op de mooie en moderne ontmoetingsplaats voor zijn klanten, en dit in samenspraak met Onroerend Erfgoed ", zegt CEO Dirk Coucke. 


Bron: Internetgazet

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief