Nieuwbouwzondag

Nieuwbouwzondag

18 okt 2016

Allen welkom op de Nieuwbouwzondag op 23 oktober tussen 11u en 13u!

De appartementen zijn gelegen aan het toeristisch-recreatief project “be-MINE”. Op wandelafstand kan je er winkelen, zwemmen, fietsen, klimmen en wandelen, ... en dat te midden van het industrieel erfgoed! Met de winkels op de be-MINE Boulevard, het nieuwe stedelijke zwembad, het Mijnmuseum, het mountainbikeparcours en de Avonturenberg op de groene mijnterril zet be-MINE zich duidelijk op de kaart als recreatieve totaalbestemming.

Vanaf 29 oktober komen daar de opening van het spectaculaire indoor duikcentrum TODI met zijn nieuw restaurant én in het najaar ook nog een klimhal bij. In de nabije toekomst verhuizen ook de 2 vrije basisscholen van Beringen naar de site.

In de woonwijk is het rustig wonen. De laatste 6 appartementen zijn ruim (met oppervlaktes die variëren van 110 tot 124m²) en hebben 2 of 3 slaapkamers. Elk appartement beschikt over een terras. De appartementen op het gelijkvloers hebben ook een tuin. Elke wooneenheid heeft 3 gevels, waarvan er telkens één zuidgericht is. Bewoners parkeren in de ondergrondse parking.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief